Pages

Wednesday, September 12, 2012

ADÉU AMICS I AMIGUES

Benvolguts amics i amigues del MUR:



Després de 6 anys, moltes nits, molta gent que hem conegut i tanta per conèixer, diguem adéu. El Mur, tanca una etapa per obrir un altra amb una nova direcció i un nou projecte.

Darrere queda una il.lusió per dur a Montcada una ventolada d'aire fresc, amb un treball molt dur i intens però que ha valgut la pena: Xavi Castillo, Javier Krahe, Wyomig, Pedro Reyes, Tonino, Goyo Jiménez, Pablo Carbonell, Graham Foster, Zen110, 2 animales, Bassil, Iñaki Urrutia, etc... són alguns dels que ens han visitat, alguns d'ells ja amics.

Però sense cap dubte ens quedem amb la vostra companyia de tots aquestos dies, amb tots els nous amics que hem fet ja de per vida i que ens han fet viure moooolts bons moments. Imborrables les nits de piano, al cabut amb tacons de Tina Turner carregant-se les taules de Ikea, a la feina dels primers dies d'obra, als veïns que sempre han estat pacients i cordials, al sabor de les copes de Whisky amb el Krahe, xerrades, rises i la sensació de haver fet les coses millor o pitjor però sempre amb la millor intenció.

Donem les gràcies a tots els els amics que haveu col.laborat de manera desinteresada amb nosaltres, en sou molts així és que ja sabeu que va per tots vosaltres!!!

Gràcies a Lidia, la meua meitat espiritual, per la paciència i el sacrifici que suposa compartir la vida amb una persona dedicada a estes històries.

Gràcies també als que haveu format part del equip del MUR i haveu treballat amb nosaltres: Lidia, Pablo, Felpa, Talia, Eva, Núria, Paula, Tania, Carlos, Juliet, Pera, Pollo, Sister, Janeth, Eric, Dilcia, Carles, Rebeca... i perdoneu els meus errors i genis varios!!!

Per suposat, gràcies al meu amic del alma, soci i germà: Agustí, al que tant li dec i tant m´ha donat

També al meu cosí Rubén, company a l´inici de l'aventura.

Donem les gràcies a tots els que ens haveu visitat i esperem vore-vos per el món, i si és amb un somrirure millor que millor.

Diguem adéu, però el MUR ja és més que un local, és un grup de records i gent que perdurarà per sempre.

Salut!!!
Mariet el del Mur.



No comments:

Post a Comment